Træningstider

Sommersæsonen går fra og med sidste uge i marts og til udgangen af september. Vintersæsonen går fra oktober til næstsidste uge i marts.

Dagens aktuelle træning fremgår af kalenderen.

Træning i sommersæsonen

Mødested for træning er ved springvandet på pladsen for enden af M.D. Madsens Vej - se stedet på et kort. Dog mødes "formiddagsholdet" (tirsdag og torsdag kl. 9.00) ved det lille klubhus på Skovvang Stadion.

Træningstider

Tirsdage kl. 9.00 og kl. 17.30
Torsdage kl. 9.00 og kl. 17.30
Søndage kl. 9.00

Opsamlingsruten (kun landevej)

Tirsdag indledes med at køre “opsamlingsruten”. Opsamlingsruten er en fast rute fra springvandet på pladsen for enden af M.D. Madsens Vej ud over Bregnerød og tilbage til Allerød “ved Røglevej” (vendepladsen på Vibevej, ved krydset mellem Røglevej og Rådhusvej). Kan man ikke nå at være klar ved springvandet, kan man hoppe på undervejs på opsamlingsruten eller ved Røglevej.

Opsamlingsruten køres i et tempo, hvor alle kan køre med, ca. 25-30 km/t. Hvis der er mange med ved afgang fra springvandet køres i to (eller flere) grupper med nogle hundrede meter i mellem, så bilerne på vejen lettere kan passere (komme ind mellem grupperne ved overhaling).

Torsdag køres direkte til Flyvestation Værløse hvor der køres diverse intervaller og/eller tempokørsel. Afhængig af årstid tilpasses antal af runder på Flyvestationen.

Tirsdage kl. 9.00

Der køres 2-2½ time og det aftales fra gang til gang, hvor lang ruten skal være. Der køres mellem 24 og 30 km/t, alt efter fremmøde. Mødested er det lille klublokale på Skovvang Stadion.

Tirsdage kl. 17.30

Tirsdag eftermiddag køres tempokørsel og diverse bakke- og skiltespurter med opsamling efter hver.

Træningen starter altid med gennemkørsel af opsamlingsruten. Efter opsamlingsruten ved Røglevej opdeles i grupper (se gruppebeskrivelser nedenfor) og en på forhånd udvalgt torsdagsrute køres.

Aftenens guider afgør hvordan der køres i gruppen.

I sommerhalvåret tilbydes begynderhold, som guides af rutinerede ACK-ryttere. Se mere under menupunktet Træning. Det er hensigten, at du efter et stykke tid kan indsluses på et af de almindelige træningshold. Følg gruppen på Facebook

Torsdage kl. 9.00

Samme som "Tirsdage kl. 9.00".

Torsdage kl. 17.30

Torsdag eftermiddag køres der intervaltræning på Flyvestation Værløse. Der køres direkte ud til Flyvestationen uden at køre opsamlingsruten.

Når alle er ankommet til Flyvestationen forklarer dagens guide hvad dages træning indeholder og hvilke intervaller der skal køres. Der køres efter egen styrke dvs. at alle intervaller bliver tilpasset således at alle kan være med uanset niveau.

Ønsker man ikke at køre intervaltræning, er man selvfølgelig velkommen til at køre med ud til Flyvestationen og køre i eget tempo.

Søndage kl. 9.00

Afhængig af antal fremmødte opdeles i grupper allerede ved starten fra springvandet på pladsen for enden af M.D. Madsens Vej.

Til hver gruppe udpeges en eller flere guider, der har til opgave at sikre, at alle kommer godt rundt, bliver samlet op og at ingen efterlades alene på ruten uden forudgående aftale. Den enkelte guide afgør, hvordan turen skal køres.

Gruppe 1 og 2 kører 85-115 km og gruppe 3 og 4 kører typisk 60-90 km. Guiden kan vælge at forkorte eller forlænge ruten, men det tilstræbes at følge den oprindelige rute så tæt som muligt. Derved er der mulighed for at falde tilbage til en langsommere gruppe, hvis det ikke ruller helt den dag.

For seniorer

Træning søndag følger den generelle træningstid for alle ACK grupper som det til enhver tid fremgår af træningskalenderen.
Mødested er ved springvandet for enden af M. D.Madsensvej.
Har du spørgsmål kontakt Jørgen Andersen tlf.23243844 mail: ibnja@mail.tele.dk
Eller John Hansen tlf. 23812855 mail: sonjajohn@vip.cybercity.dk

Træning i vintersæsonen

Der køres udendørs på enten vinterracer (med lange skærme), gravelbike eller MTB. Mødested for udendørstræning er ved springvandet på pladsen for enden af M.D. Madsens Vej.

Træningstider:

Tirsdage kl. 9.00/9.30
Torsdage kl. 9.00/9.30
Søndage kl. 9.00

Tirsdage kl. 9.00/9.30

I efteråret køres kl. 9.00 og vinter kl. 9.30 (Vinterperioden starter når sommertiden slutter og frem til sommertiden starter). Der køres enten MTB eller racer. Mødested er det lille klublokale på Skovvang Stadion. Kontakt Jørgen Andersen (ajaib@mail.tele.dk / 23 24 38 44) eller John Hansen (sonjajohn@vip.cybercity.dk / 23 81 28 55) for at høre om de aktuelle planer.

Torsdage kl. 9.00/9.30

Samme som "Tirsdage kl. 9.00/9.30".

Søndage kl. 9.00

I vinterhalvåret starter søndagsturen også kl. 9.00. Se i kalenderen, hvilke rute der køres.

Se beskrivelse for holdinddeling mm. under sommertræningen. Der køres dog primært på vintercykler: der skal helst køres med skærme på cyklen og meget gerne dækindlæg, så vi undgår så mange punkteringer som muligt.

Ud over landevejstræning køres der også gravel hver søndag i vinterhalvåret. Der planlægges rute fra gang til gang.

For seniorer / gruppe4

Træning søndag følger den generelle træningstid for alle ACK grupper som det til enhver tid fremgår af træningskalenderen.
Mødested er ved springvandet for enden af M. D.Madsensvej. For gruppe 4 og seniorer køres der primært på MTB i hele vinterperioden, eller efter individuel aftale.
Har du spørgsmål kontakt John Hansen tlf. 23812855 mail: jrh@outlook.dk eller Christian Devantier tlf. 23844969, mail chrdevant@gmail.com